Bändi

Tarja Kujanpää soolona

Tarja Kujanpää on keikkaillut jo 35v
Hän on yksi harvoista keikkailevista naistrubaduureista Suomessa, pitkän linjan muusikko joka säveltää, sanoittaa ja sovittaa omat kappaleensa.
Erikoisuutena musiikissa ovat myös espanjalaisvaikutteiset kappaleet, mitkä varmasti saavat aikaan vauhdikkaan tunnelman. Oman tuotannon lisäksi Marianne Faithfull, Patti Smith, Bonnie Tyler, Hector, Doors, Tuomari Nurmio, Prince jne.

Vuonna 2004 Tarjan soololevy löysi paikkansa ihmisten sydämiin, myös paikallisradiot ihastuivat syvälliseen tulkintaa tunteen voimalla.

Vuonna 2014 julkaistiin 21:n kappaleen juhlalevy Yöihmiset Tarjan pitkän uran kunniaksi. Jälleen radioasemat innostuivat ja Espanjassa Finnradio nosti mm. Kuuma Kuuba ja Vain nautin -kappaleet soittolistoilleen.

Olarin Musiikki on julkaissut ja ollut  avainasemassa, kun suomalainen  kansanmusiikki alkoi 1980-luvulla saada kansainvälistä menestystä. Yhtiö toimi ponnahduslautana monille merkittäville artisteille kuten Värttinälle,
TarjaKujanpäälle ja Auringonvalolle, Yhtiön julkaisu on kahdesti valittu Yleisradion vuoden levyksi. (Wikipedia)

Tarja Kujanpää on ainutlaatuinen tulkitsija, jonka musiikkiura on täydessä vauhdissa. Tarja Kujanpää on artisti, joka rakastaa niin pieniä kuin suuriakin live-yleisöjä.

Duo Lady & Herra

Tarja Kujanpää kitarat ja laulu sekä Kari Hella kontrabasso ja nauhaton basso. He perustivat duon useiden yhteisten vuosien jälkeen. 
Musiikkityylinä on blues, pop ja mukaan mahtuu myös ripaus soulia. Musiikki on mukaansa tempaavaa, tanssittavaa sekä rauhallisiin iltoihin sopivaa, ja on pääasiassa Tarjan oma tekemää. Covereita mukaan mahtuu toki myös, suomenkielisillä käännöksillä, mitkä Tarja on tehnyt sydämellä kunnioittaen alkuperäisiä artisteja.

Tarja Kujanpää & Auringonvalo

Triona toimiva suomirock rock, -blues ja -pop bändi, joka on jo vuosia kulkenut Suomen kamaralla omia polkujaan, yli 34 vuotta. Yhtyeen keulahahmona on taitava, monipuolinen laulaja – kitaristi Tarja Kujanpää, jonka äänessä on persoonallisuutta ja elämänmakuista karheutta. Hän on myös säveltänyt ja sanoittanut kaikki bändin kappaleet, jotka vaihtelevat sangen suorasukaisista arkipäivän realismin purkauksista aina kauniisiin rakkausballadeihin.

Rummuissa Esa Järvinen, tasaisen tiukan tahdin takoja, joka saa rytmin tuntumaan jokaisen nivelissä.

Nauhattoman basson varressa on Kari Hella monipuolisilla ja hienoja kaavoja käyttäen ja ,musiikin värit elävästi esiin tuoden. Hän on ammattimuusikko joka soitti myös kansainvälistä mainettakin saavuttaneessa yhtyeessä aikaisemmin.

Cover –biisejä muilta artisteilta mm. Suzy Quatro, Bonnie Tyler, Joan Jett, The Doors,Marianne Faithfull, J.J. Cale, Tuomari Nurmio mm.

Tarjan lavakarismalla ja jykevällä soitolla jokainen bändin live-esitys on ainutkertainen eikä jätä kuulijoitaan kylmäksi…..siitä muodostuu bändin ja yleisön yhteinen voima.

Yleisön sanoin:

Tarjan karismalla varustettu rockhenkinen meno lavalla on naisrockin
”helmi”


Kitara soi vahvan täyteläisenä rockissa ,balladeissa vaikeroiden ja
Tarjan seksikkäällä ,matalalla äänellä kuuntelijat lumoten


Kyyneleet valuivat kauniissa kappaleissa poskilleni

Mieletön tunnelma kiitos kappaleittesi sanoista

Huikea nainen hän on todellakin rock Suomen huikein naismuusikko.

Niin ihania sanoituksia,tuntuu syvällä.